SSCAs arrangementer vinteren 2019

SSCAs medlemsmøter for vinteren 2019 er spikret:

6. februar kommer Are Wiig tilbake og forteller om retro-regatta solo nonstop jorda rundt, men som endte i kollbøtte og totalhavari utenfor sydspissen av Afrika. Vi runder av med en diskusjon om hardværsteknikker, egne erfaringer og Ares erfaringer.
 
6. mars kommer Beate og Pål på LS Færder og forteller om langturen t/r Lofoten, som de ble tildelt Langferdsrattet for på årsmøtet i høst.
 
3. april kommer ildsjelene rundt LS Frithjof II og forteller om hvordan de har gjort en svær jobb med restaurering av skøyta, hva har de fått ut av drøye 4 millioner kroner og ikke minst 3000 dugnadstimer? Vi kan røpe at resultatet er imponerende!
 
Øvrige arrangementer vi har eller som vi tenker er interessante for våre medlemmer finner du i SSCAs aktivitetskalender, i høyre marg på her eller litt lengre nede på siden om du surfer på mobil.
 
Dersom du ønsker å få de samme arrangementene inn i kalenderen på den smarte mobiltelefonen din går du inn og abonnerer på arrangementskalenderen på https://ssca.no/aktiviteter/aktivitetskalender/abonnere
 
Godt nytt år!

Hva skjer?

31. mai
Asker Trebåtfestival
1. juni
SSCA-regattaen
14. juni
Færderseilasen
26. juni - 30. juni
Nordisk Skutträff
6. juli - 28. juli
SSCAs samseilas
18. juli - 21. juli
Forbundet Kystens landsstevne
2. august - 4. august
Colin Archer havnefestival
8. august - 11. august
Risør Trebåtfestival
31. august
Hollændern
8. september - 15. september
Limfjorden rundt
21. september
Toddyseilasen

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg