På tide å komme seg ut å lufte litt duk og seile litt!! Styret har vurdert smittevernsreglene og kommet frem til at vi vurderer det trygt å avholde Toddyseilasen. Vi følger reglene som FHI har og oppfordrer alle til å holde seg ombord i egen båt, både før og etter regattaen, vaske hender og holde avstand!

Vi møtes i Sandspollen fredag ettermiddag/kveld for hyggelig samvær ombord i egne båter og på 1 meters avstand.. Skippermøte kl 10:00 på lørdag og regatta start kl 12:00. Vi seiler en løype avpasset vær og forhold.

Som vanlig er det ikke bare seilingen som er viktig i denne regattaen, her skal det også brygges en smakelig Toddy underveis i regattaen. Det vil bli kåring av beste Toddy kort tid etter målgang, av vår eminente smakskommite. Vil også minne om at presentasjon og historiefortelling rundt toddyen er også tellende i den endelige kåringen!

På lørdag etter regattaen legger vi til på Oscarsborg, her har vi holdt av hele bryggen. Vi gleder oss til å se mange av våre flotte skøyter samlet igjen!

SSCA på Facebook

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg