Kirsti Kirkerud på So Long stakk av med seieren i SSCAs fotokonkurranse 2020. Juryen skriver: "Ved første øyekast har fotografiet kvaliteten til et vakkert marinemaleri. Men bildet uttrykker noe mer enn bare det pittoreske. Noe mer enn det som er vakkert i naturen. Fotografen tar oss fra land til sjø til himmel, - både skummelt og idyllisk samtidig. Og det vekkes en følelse av det sublime og det opphøyde." Bildet er tatt under SSCAs samseilas i sommer, i Tallakshavn. Ungdommen er på vei ombord i Godbonden og Ryvingen

Knut K. Gransæther er en av klubbens veteraner og har vært i arkivet og funnet frem et blinkskudd som vant andreplassen: 

“He always thought of the sea as 'la mar', which is what people call her in Spanish when they love her." skrev Ernest Hemmingway i "Den gamle mannen og havet". Juryen i SSCAs fotokonkurranse blir rent lyriske av bildet Knut Kielland Gransæther har tatt. Bildet er spennende, uttrykker fart og konsentrasjon, men framfor alt, kjærlighet. Det er tatt ombord i SY Godbonden under seilas over Rakke sommeren 2008, gamleskipperen Tor Erling Gransæther til rors.

Hege Løken Harreschou kapret tredjeplass med et luftig bilde ombord i SY Ariadne i Hardangerfjorden. Juryen skriver: "En uvanlig vinkel og et interessant perspektiv kjennetegner bildet som juryen har valgt til tredjeplassen i årets fotokonkurranse. Det er velkomponert og har en åpenbar abstrakt kvalitet. De vakre fargene danner en simultankontrast av smaragdgrønt og oransje." 

Gratulerer til vinnerne av konkurransen, SSCAs kalender 2021 legges ut for salg om kort tid!

Hva skjer?

26. juni - 30. juni
Nordisk Skutträff
6. juli - 28. juli
SSCAs samseilas
18. juli - 21. juli
Forbundet Kystens landsstevne
2. august - 4. august
Colin Archer havnefestival
8. august - 11. august
Risør Trebåtfestival
31. august
Hollændern
31. august
Small Ships Race -Strømtangen -Bolærne
8. september - 15. september
Limfjorden rundt
21. september
Toddyseilasen
26. september - 29. september
Nordisk Gaffelriggseminar
19. oktober
Regatta Arisholmen

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg