Svanen skal på tokt i sommer, og SSCA slår et slag for å reklamere for den gamle damen. I SSCA burde det være både barn og barnebarn som kunne ha lyst til å være med på tokt med en stor gammel skonnert sammen med 20 likesinnede og et profesjonelt mannskap på 4, langs en fantastisk kyststrekning. Se en video på Redningsselskapets hjemmeside. Påmelding via den samme hjemmeside, - eller ring til skipperen, Åke Lindholm tlf 915 48 323 eller styreformannen, Thoralf Qvale tlf 930 250 30. Mer om "Svanen" finnes også på hjemmesiden! www.svanen.no

"Svanen" seiler i alt 5 ukestokt samarbeid med Redningsselskapet til sommeren. Til disse toktene kan man melde seg på individuelt, og det hele skjer gjennom Redningsselskapets hjemmeside. Tre av ukeskursene gir også opplæring i og eksamen til Båtførerbevis.

De to andre ukestoktene (Bergen - Kristiansand 17.-23. juli og Kristiansand-Kragerø 24.-30. juli) er uten dette kurset, men foregår jo langs veldig flotte kyststrekninger. Det er selvsagt mulig å være med begge disse ukene og dermed få oppleve kysten helt fra Bergen til Kragerø og kanskje også komme innom Kystens Landsstevne i Egersund foruten perler som Skudeneshavn og Rasvåg underveis. Toktene er åpne for ungdom i alderen 14 -25 år.

Hva skjer?

Våre sponsorer

SSCA på Facebook

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg