Alle som er interessert i skøyter og tradisjonell seiling velkomne som medlemmer av SSCA, enten du har båt eller ikke.

Medlemskategorier:

Ordinært medlemskap
Ordinært medlemskap i SSCA forutsetter at man eier eller disponerer en båt som oppfyller en del tekniske krav. Båten er dermed kriteriet for ordinært medlemskap. Les under Bli medlem! for mer info.

Vennemedlem
Alle med interesse for seilskøyter kan bli vennemedlem i SSCA. Da får man samme rettigheter som vanlige medlemmer unntatt stemmerett ved årsmøtet og retten til å føre klubbens vimpel. Du mottar all post/epost og er hjertelig velkommen på alle våre arrangementer. Ønsker du å bli vennemedlem, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Invitert medlemskap
Institusjoner og foreninger som SSCA har interesse av å holde kontakten med, får ofte gratis medlemskap, og for øvrig like vilkår som vennemedlemmer.

Æresmedlemskap
Mennesker som har gjort en spesiell innsats for klubben, eller har arbeidet for å fremme klubbens interesser i vesentlig grad, kan utnevnes til æresmedlem, med like rettigheter som ordinære medlemmer. Klubben har 5 æresmedlemmer pr. 1. desember, 2014:

- Hans Borti Salvesen: Klubbens første formann (1972-) og pådriver for å få dannet en klubb for bevaring av seilskøyter.
- Knut von Trepka: For sin store personlige innsats for bevaring av RS1 Colin Archer, trolig verdens mest kjente flytende norske fartøy.
- Thoralf Ulrik Qvale: For stor personlig innsats for bevaring av s/y Venus, et av de vakreste eksemplene på Archers originale lystbåter.
- Unni og Arne Smith:  For å være de beste ambassadører for SSCA, aktive og entusiastiske gjennom et langt liv, forbilder og inspirasjon for mange.

Tidligere æresmedlem, frem til sin død:
- Carl Emil Petersen: For store bidrag til klubben, og spesielt til flaggskipet RS1 Colin Archer, og som foregangsmann uten sidestykke for SSCA og Norges lystbåthistorie i nyere tid.

Æresmedlemmer kan føre klubbens vimpel på hvilken båt som helst, uavhengig av om båten tilfredsstiller kravene til medlemsbåter i SSCA.
 

Hva skjer?

5. juli - 26. juli
SSCAs sommerseilas
16. juli - 19. juli
AVLYST Kystens landsstevne i Bergen
31. juli - 2. august
AVLYST Colin Archer havnefestival
6. august - 9. august
AVLYST Risør Trebåtfestival
14. august - 15. august
Færderseilasen ny dato
29. august
Hollænderseilasen
10. september - 13. september
Skagen Race ny dato
11. september - 12. september
Akershusstevnet
25. september - 27. september
SSCAs Toddyseilas
16. oktober - 18. oktober
Arisholmen regatta

Våre sponsorer

SSCA på Facebook

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg